ANSØGNINGSKRITERIER

 Hvem elsker ikke en god fest? Det gør du sikkert, og derfor er du lige nu ved at blive klogere på, hvordan du søger Festpuljen – for at gøre din grundlovsfest lige det mere festlig. Når vi uddeler midler, kommer de med nogle festlige betingelser. Dem kan du læse her: 

KRITERIER FOR STØTTE: 
Festen skal, selvfølgelig, være festlig og have en atmosfære og et format, der skaber engagement, dyrker fællesskabet og giver grund til at smile. 

Børn og unge skal engageres i arrangementet og må gerne være med til at arrangere hele eller dele af festen. 

Jeres fest kommer til at optræde på Grundlovsfestens Danmarkskort. Vi vil gerne inspirere og fortælle om muligheden for at tage til grundlovsfest hos jer, hvis jeres fest er åben for offentligheden.  

Laver I trykt eller digital kommunikation, skal grundlovsfestens logo fremgå. I kan frit benytte vores visuelle identitet, figurer og elementer til nemt at gøre jeres kommunikation festlig. I kan finde grafiske elementer og logo på vores hjemmeside. 

Når I ansøger om udbetaling, vil I blive spurgt om, hvor mange der deltog i jeres arrangement. Vi skal kende deltagerantallet for at kunne skabe flere og endnu bedre fester i fremtiden. 

I forpligter jer på at skabe en fest, der inkluderer og bidrager til at skabe fællesskab. Og forhåbentlig en ny lokal tradition. 

ANSØGNINGSPROCES OG UDBETALING  

Hvad kan du søge om?
 
Der kan søges op mod 4000,- til at dække udgifter i forbindelse med afholdelsen af en grundlovsfest. Ville festen blive bedre med en popkorn-maskine, grundlovskage eller oplæg fra den lokale kendis, så er festpuljen til jer. Midlerne skal gå til festen, og ikke løn eller administration. 

Hvornår får du svar? 
Så hurtigt som muligt. Men inden for 14 dage. Du kan søge indtil d. 4 Juni eller indtil Festpuljen er tom. Vi vurderer løbende ansøgningerne, og de ansøgninger der kommer først, får svar først. 

Hvordan sker udbetalingen? 
I søger om udbetaling via dette link: https://grundtvigskforum.dk/grundlovsfesten-tilskud 
Husk at gemme kvitteringer i et år efter. Vi går på sommerferie fra. 1/7-24 til 15/8-24 og lukker for udbetaling den 1/10-24. 

Vi glæder os til at høre om jeres grundlovsfest! 


Scroll to Top